ویترین چوبی دیواری چیست؟

ویترین را می‌توان به عنوان یک المان داخلی که قدمت و اصالت بالایی دارد معرفی کرد. چراکه ویترین‌های دیواری امروزی حاصل آپدیت همان دکورهای دیواری یا طاقچه‌های قدیمی چوبی هستند که اکثر ما با این نوع ویترین و وسایل دکوری آن خاطره داریم.

ویترین‌های دیواری چوبی طی دهه‌های گذشته همواره جزء کاربردی‌ترین و محبوب‌ترین نوع ویترین بوده‌اند و باتوجه به طراحی و تولید مدل‌های ترند و به‌روز، استفاده از این نوع ویترین هرگز دمده یا منسوخ نشده است.

جنس ویترین چوبی دیواری

اولین فاکتوری که در مورد ویترین‌های چوبی دیواری می‌توان بررسی کرد جنس این المان است؛ این نوع ویترین از انواع چوب طبیعی یا ام‌دی‌اف مرغوب تولید می‌شود.

البته در انتخاب متریال به سبک و مدل ویترین نیز باید توجه شود؛ بطور مثال در مورد ویترین مدرن، صنعتی، مینیمال و… ام‌دی‌اف به خوبی می‌تواند از نظر بافت حس مدرنیته این المان را القا کند و پتانسیل اجرای مدل‌های خلاقانه را نیز دارد.

انواع سبک ویترین چوبی دیواری

ویترین جزء المان‌هایی است که از نظر سبک می‌تواند هویت‌‌های متفاوت و مشخصی داشته باشد به شکلی که با نگاه کردن به یک ویترین متوجه سبک طراحی آن خواهید شد.

بنابراین امروزه ویترین‌ها مطابق با اکثر سبک‌های دکوراسیون داخلی ازجمله کلاسیک، سنتی، بوهو، روستیک، مدرن، صنعتی، مینیمال، فانتزی و… طراحی و تولید می‌شوند و از این نظر می‌توانند دکوراسیون‌های داخلی مختلف را پوشش دهند.

مدل های مختلف ویترین چوبی دیواری

انعطاف بالای چوب در طراحی و تولید از یک طرف و پتانسیل بالای ویترین به عنوان یک المان داخلی از طرف دیگر باعث شده است که ویترین‌های چوبی دیواری تنوع بسیار بالایی از نظر مدل داشته باشند.

این ویترین‌ها می‌توانند به شکل یک استند یا طبقه ساده دیواری بدون هیچ فضای باکس‌مانند، درب، کشو یا فریم خاصی طراحی شوند که البته این مدل بیشتر در ویترین‌های مینیمال و مدرن دیده می‌شود.

ویترین‌های چوبی دیواری همچنین به شکل شلف و باکس‌ نیز طراحی و تولید می‌شوند که در این مدل‌ها ویترین می‌تواند دارای فریم مشخص، طبقه، کشو یا باکس خالی نیز باشد.

یکی دیگر از مدل‌های محبوب در ویترین‌های دیواری، ویترین‌های بوفه‌‌ای هستند که به شکل یک بوفه دکوری کوچک طراحی شده و می‌تواند ازنظر طراحی شامل پنجره، درب، استند، قسمت آویز و… باشند.

بنابراین از نظر مدل ویترین‌های چوبی دیواری می‌‌تواند به شکل استند و طبقه، باکس و شلف بدون درب، بوفه و ویترین درب یا پنجره‌دار و… باشند؛ البته در یک ویترین می‌تواند همزمان چند قسمت کاربردی وجود داشته باشد.

بطور مثال در یک ویترین نئوکلاسیک طراحی می‌تواند به شکل ترکیبی از قسمت بوفه‌مانند همراه با درب و پنجره، قسمت استند، قسمت آویز و… باشد.

بنابراین می‌توان گفت که ویترین‌های چوبی دارای تنوع بی‌نظیری ازنظر مدل هستند چراکه طراحی این المان می‌تواند باتوجه به تنوع سبکی که دارد با خلاقیت و نوآوری بالایی همراه باشد.

تنوع رنگ ویترین های چوبی دیواری

یکی از ویژگی‌های مثبت ویترین‌های چوبی دیواری تنوع رنگ این نوع ویترین است که باعث شده این المان از نظر رنگ به راحتی با دیگر المان‌های موجود در دکوراسیون داخلی هماهنگی پیدا کند.

در واقع سازگاری و پتانسیل بالای چوب و انواع ام‌دی‌اف در رنگ‌پذیری باعث شده است که تنوع رنگی در ویترین‌های چوبی بالا باشد و شما از این نظر محدود به انتخاب رنگ چوبی نیستید.

بنابراین باتوجه به سبک، این نوع ویترین‌ها می‌توانند در رنگ‌های گرم و تیره، روشن و خنثی و حتی رنگ‌های شاد، پاستیلی و نوآورانه نیز تولید شوند و از این نظر در انتخاب رنگ دست شما باز را باز می‌گذارد.

متریال مکمل در ویترین های چوبی دیواری

یکی از نقاط قوتی که در مورد ویترین‌های چوب دیواری وجود دارد پتانسیل بالای متریال اصلی این نوع ویترین با متریال‌های مکمل است؛ در تولید این المان باتوجه به سبک و مدل، می‌توان از متریال‌های دیگری مانند شیشه، فلز و… به شکل مکمل در طراحی مدل‌‌های خلاقانه استفاده کرد.

نقش ویترین چوبی دیواری در دکوراسیون داخلی

ویترین‌ها جزء المان‌هایی هستند که علاوه‌بر نقش کاربردی، نقش دکوری نیز داشته و ازنظر زیباشناختی می‌توانند تاثیر مثبتی بر دکوراسیون داخلی داشته باشند.

این ویترین‌ها به خوبی می‌توانند خلاء موجود در دکور و فضای داخلی را که با المان‌های دیگر قابل پر کردن نیست برطرف کرده و تکمیل‌کننده دکوراسیون داخلی شما باشند.

در واقع ویترین‌های دیواری نتنها فضای کف را اشغال نمی‌کنند بلکه باعث می‌شوند از فضای خالی سطح دیواری استفاده مفیدی داشته باشید.

ویترین‌های چوبی دیواری به فضایی فوق‌العاده برای به نمایش گذاشتن ظروف آنتیک، وسایل تزئینی، لوازم دکوری و اکسسوری‌های محبوب را در اختیار شما قرار می‌دهند.

این نوع ویترین می‌تواند یک دیوار ساده را به یک نقطه کانونی جذاب تبدیل کند و باعث شود که دکور داخلی موردنظر کامل‌تر، حرفه‌ای‌تر و شیک‌تر به نظر برسد.

مزایای استفاده از ویترین چوبی دیواری

همانطور که می‌دانید ویترین‌ها انواع بسیار مختلفی دارند اما مزایای زیر باعث شده است که ویترین‌های چوبی دیواری محبوبیت و کاربرد بیشتری داشته باشند:

  • تنوع سبک، طرح، مدل و رنگ این نوع ویترین که می‌تواند هر نوع سلیقه و نیازی را پوشش دهد.
  • تنوع رنگ ویترین‌های چوبی دیواری که می‌تواند دکوراسیون‌های مختلف را پوشش دهد.
  • هماهنگی بالایی این نوع ویترین ازنظر جنس، طرح، رنگ، سبک و مدل با دیگر المان‌های موجود در فضای داخلی.
  • تنوع سایز و ابعاد ویترین‌های چوبی دیواری که باعث شده در فضاهای کوچک و بزرگ قابل استفاده باشند.
  • کاربرد گسترده این ویترین‌ها که باعث شده باتوجه به طرح و مدل در قسمت‌های مختلف فضای داخلی ازجمله پذیرایی، نشیمن، آشپزخانه، راهرو و… قابل استفاده باشند.
  • قابلیت استفاده از این نوع ویترین در انواع فضاهای مختلف ازجمله منازل، فضاهای اداری، تجاری، فروشگاهی، دفاتر، محیط‌های کاری و…
  • دوام و کیفیت بالایی ویترین‌های چوبی و قابلیت تعمیر و بازسازی این نوع ویترین‌ها
  • انعطاف در قیمت که باعث شده این نوع ویترین در مدل‌های لاکچری تا اقتصادی قابل تهیه باشد و…

جمع بندی

ویترین‌های چوبی دیواری در اکثر موارد می‌توانند بهترین انتخاب برای تکمیل دکوراسیون در قسمت‌هایی باشند که قابل چیدمان با دیگر المان‌ها نیستند.

این نوع ویترین با تنوع بالای خود از جنبه‌های مختلف می‌تواند پاسخگوی نیازهای مختلف، دکورها و فضاهای متفاوت باشد و ازاین‌نظر یک المان کاربردی محسوب می‌شود.

بنابراین اگر در انتخاب المان مناسب برای پر کردن خلاء موجود در دکوراسیون داخلی موردنظر خود و تبدیل آن به یک نقطه کانونی هستید ویترین چوبی دیواری می‌تواند گزینه مناسبی باشد.

در اینستاگرام هیگر همراه ما باشید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *